Vaccinatie in perspectief

25 sep 2021 | 13:30-16:00

Zaterdag 25 september organiseert de Stichting Farmaceutisch Erfgoed in samenwerking met de KNMP een middagsymposium met als titel "vaccinatie in perspectief".

Tot nu toe was de bemoeienis van de openbaar- en ziekenhuisapotheker met vaccinaties beperkt. Bij de uitrol van het huidige corona vaccinatieprogramma is de apotheker echter veel nadrukkelijker betrokken geraakt. In dit middagsymposium worden een aantal historische ontwikkelingen belicht op vaccingebied, gekoppeld aan inzichten en praktijkervaringen van artsen en apothekers.

Het symposium wordt gehouden in het Trefpunt Medische Geschiedenis Nederland, Foksdiep 4 Urk.
Het aantal beschikbare plaatsen zal beperkt zijn maar het zal “hybride” zijn, en in elk geval ook (gratis) als live-stream te volgen zijn.

De kosten voor dit symposium bedragen 25 euro, u kunt zich opgeven via info@stichtingfarmaceutischerfgoed.nl

Informatie over de live stream volgt.

Programma: