Nieuws

Trefpunt op TV

Op 26 juli 2019 zond de AVROTROS, in het programma EenVandaag een item uit over het Trefpunt.

Op EenVandaag wordt regelmatig een "curieus museum" geprensenteerd, en op 27 juli was het de beurt aan het Trefpunt. De opnamen waren al maanden tevoren gemaakt, en zoals gewoonlijk was het een verrassing wat zou worden uitgezonden. De uitzending is nog te zien op de website van EenVandaag:
https://eenvandaag.avrotros.nl/item/op-urk-kun-je-zien-hoe-artsen-vroeger-werkten-om-te-leren-hoe-het-niet-meer-moet/

Overigens kwam men tijdens de uitzending kennelijk in tijdnood want de laatste 2 minuten, die dus op de website wel te zien zijn, werden niet uitgezonden. Hierdoor werd de kijkers het mooie verhaal van René Maassen over het poedervouwen en de vergulde pillen onthouden.

Aanmelden nieuwsbrief

Doneren?

Donatieformulier