Nieuws

Charlotte Jacobs Instituut

KNMP-voorzitter Aris Prins heeft op 7 juni het Charlotte Jacobs Instituut (CJI) gelanceerd. Het is het opleidingsinstituut van de KNMP voor de Vervolgopleiding Openbare Farmacie en de opleiding tot Kaderapotheker. Ter gelegenheid hiervan, en van het 25 jarig jubileum van de opleiding tot openbaar apotheker zijn een aantal voordrachten gehouden.

Ter gelegenheid van de "doop" van het Charlotte Jacobs Instituut hielden dr Annette Wierper en prof Toine Pieters een duo-voordracht over Charlotte Jacobs, en de ontwikkeling van de rol van de vrouw in de farmacie.  Annette Wierper promoveerde in 2019 op Charlotte Jacobs, zie deze website bij Agenda, 16 oktober 2019.
Hun presentatie is hier te vinden (vanaf sheet 8):

Aanmelden nieuwsbrief

Doneren?

Donatieformulier