Nieuws

SFE op KNMP najaarscongres 2023

Op dinsdag 10 oktober presenteerde Stichting Farmaceutisch Erfgoed (SFE) zich weer met een stand op de beursvloer van het KNMP najaarscongres.

We stonden deze keer heel strategisch meteen bij de ingang. Met z’n vieren hebben we veel (potentieel) belangstellenden gesproken en kaartjes van de websites van SFE en het online Nationaal Farmaceutisch Museum uitgedeeld. En tevens een print van het boeiende programma van de Farmaceutisch Historische dag op 2 november. Thema van die dag is Vrouw en farmacie in historisch perspectief, met aandacht voor heden en toekomst.

We hopen op meer toeloop op de websites, meer afname van de nieuwsbrief en meer vrienden van de SFE. En natuurlijk veel deelnemers aan de FHD, meer info zie hier.

Aanmelden nieuwsbrief

Doneren?

Donatieformulier