Nieuws

Bekendheid NFM onder studenten farmacie

Voor het Nationaal Farmaceutisch Museum willen we graag ons recente project met Anne van de Loo, een masterstudent Drug Innovation aan de Universiteit Utrecht, onder de aandacht brengen.

In het kader van het vak "Engaging Scientists with the Public" hebben Anne van de Loo en Ellen Kruize Kok onderzocht hoe we de zichtbaarheid van het virtueel Nationaal Farmaceutisch Museum kunnen vergroten onder farmaciestudenten.

Het was inspirerend om samen met Anne een plan te ontwikkelen en we zijn hoopvol gestemd dat dit plan onze stichting en het Nationaal Farmaceutisch Museum in de toekomst zal ondersteunen. We zijn ervan overtuigd dat door het verbinden van verleden en toekomst van de farmacie, we een brug slaan tussen generaties en een dieper begrip creëren voor de rijke geschiedenis en veelbelovende toekomst van ons vakgebied. We kijken uit naar de positieve impact die deze samenwerking kan hebben op de zichtbaarheid van het Nationaal Farmaceutisch Museum.

Opvolging
De samenwerking tussen Anne en Ellen krijgt een vervolg. Anne heeft aangegeven zich in te willen zetten als vrijwilliger. Zo kunnen we ook onderdelen van het plan samen uitvoeren. We zijn gestart met het opzetten van een Instagram account. We hopen dat jullie ons massaal daar gaan volgen:

https://www.instagram.com/stichtingfarmaceutischerfgoed

Aanmelden nieuwsbrief

Doneren?

Donatieformulier