Nieuws

Nieuwe roldeur

Nieuwe roldeur voor Foksdiep 6 Urk

Op vrijdag 16 februari 2024 werd de roldeur geopend van Foksdiep 6, om een hoogwerker binnen te laten voor een reparatie aan de heater.
Toen we de roldeur weer naar beneden wilden laten bleek dit met geen mogelijkheid te lukken. Omdat aan het eind van de middag toch echt die deur naar beneden moest werd besloten de kabel met een slijptol door te branden. Een klusje dat Frits Schuitemake, voorzitter van het Trefpunt, voor zijn rekening nam. De klap waarmee de deur naar beneden kwam overtrof elke verwachting, maar de loods was wel dicht.

Op woensdag 8 mei was het zo ver, de nieuwe roldeur kon worden geïnstalleerd, en kon Frits Schuitemaker op 10 mei de officiële opening verrichten.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Doneren?

Donatieformulier